Un borcănel de maia şi o pâinică

Reclame

5 gânduri despre &8222;Un borcănel de maia şi o pâinică&8221;

  1. Lipseste si o moara de faina in miniatura 🙂 …
    Sa poate nu, pentru ca tocmai in aceste zile s-a deschis primul magazin din Romania care pune la dispozitia clientilor sai faina din grau proaspat macinat. Il gasiti in Bucuresti, Bd. Garii de Nord nr. 2, si este un nou magazin de paine si produse de panificatie din reteaua Belforno (Titan). Dotat cu o moara de cereale Tirol, magazinul va putea macina pe loc boabe de grau atent alese, pentru ca faina obtinuta sa fie de cea mai buna calitate. Ii uram mult succes si speram ca acest pilot sa capete amploare si in curand sa puteti cumpara faina proaspat macinata din toate magazinele din aceasta retea.

    • Oficial nu cred ca vor accepta. Doar daca te pui bine cu vanzatoarea. Deocamdata sunt si ei in „testari”, vad ca nu au stabilit nici pretul si nici modul de vanzare. O idee ar fi fost sa iti cumperi tu graul si sa il macini asa cum cumperi painea si o feliezi. Altfel ar trebui ca sa primesti deja graul macinat, fara ca sa te lase sa te joci cu moara.
      Eu as fi mult mai increzator in graul lor, deoarece stiu clar ca este curatat cum trebuie, nu e ca cel pe care il poti cumpara din piata sau cel pe care il primesti de la „colectiv”- pardon – asociatie. Asta e si motivul pentru care am considerat ca poate fi un proiect fezabil. Practic, ai certitudinea ca graul e de aceeasi calitate ca cel pe care il folosesc si ei. E adevarat, poate ca e grau de import si poate e mai scump decat cel de la tara, dar e posibil sa fie mai panificabil. De altfel, una din deciziile lor inainte de a achizitiona moara a fost sa macine ceva grau sa faca paine, sa vada calitatea painii obtinute. Asta imi spune ca nu e o investitie doar de marketing, ci una in care se pune accent pe calitate. Si asta este ceea ce imi doresc. O faina integrala sanatoasa, de calitate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s